tisdag 13 oktober 2009

Stora kotletter o feta efterätter


Nja inte hänt så mkt, e sjuuukt förkyld. Någon Thildafia som smittat mej. O vet ni, i morse när ja vakna då hade ta mej fanken en till visdomstand dökigt upp, kanske därför ja har feber? Ja e som barn som får feber när dom får tänder. Och hur skönt e det på en skala? Man känner riktigt hur tand-satan trycker genom skinnet... Ajaj!
Men jag tog tag i mitt liv o stack till jobbet i alla fall. Sen råka ja stanna till utanför lövet som då e ett konditori o vipps hade man 2 feta bakelser med sej hem, men hur gott e det inte då?
Skyller allt på bebben. Den bara tjatar o tjatar om onyttigheter. Nej men ärligt talat e det dö skönt att kunna äta igen. Illamåendet har börjat avta rejält. LÄTTNAD!! För det var inga roliga 3 mån=( Men nu ser vi bara framåt på allt fint!

Joo ja har hunnit städa lite hemma oxå, iofs inte lönt eftersom Micke ska börja riva ner kakel i köket sen=/ men det får man ta. O nu ligger ja bara o väntar på att någon ska höra av sej o vilja gå ut o gå=) Inte lika kul att gå själv. Men det funkar ju, men e man snackig så e det mindre kul...

Hej så länge

1 kommentar:

  1. Nu får du ta och bli frisk!!! Hoppas nästan att det var tanden som du fick feber av så att det går över nu=0 MMMMMmmmm med bakelser...

    SvaraRadera

Ni kan ju alltid slänga in en lite kommentar=)