tisdag 22 juni 2010

Haft en bra dag med Anna & Klara & mina underbara ungar såklart. Vi stack till Lursjön, hoppades på bra väder, men icke, de var bara mörkblåa moln
över oss, men barnen lekte i vattnet ändå, de sket dom i. Så efter
lite lek så åkte vi hem & där fan var de grant vär!! Inte ett moln så långt
ögat kan nå, så varför åkte vi till Luris när det var här solen höll till? Så
buset fortsatte här tills Micke kom hem, sen körde ja hem mina vänner=) Sen blev det grillning o mys. I morgon e det först ett litet möte, sen blir det Tuta & kör på kvällen. Thilda älskar sånt! På torsdag blir det Skånes djurpark me Jessica o hennes kids tror ja, fullt ös denna veckan!! Får ju passa på o göra ute aktiviteter när de e fint väder.
V 29 har vi bokat en liten tripp till Astrid Lindgrens värld, vilket Thilda
e helt uppe i var för. Hon har kollat om o om på teatern som dom visar på hemsidan.
Sen håller vi fortfarande på o kollar in en all inclusive resa till hösten. Men dom kostar ju litta..=/
Sen ska de ju tajma me veckan oxå...
Ja det blir nog en härlig tid framöver skulle ja tro.. Vi har ju dopet i aug o se fram emot oxå, den 7.e för att vara mer exakt.
Har då äntligen bokat en prälle, var ju lite osäkra på om vi ville ha det först, men efter lite tjat runt om kring så blev det så, men INTE i kyrkan, ICKE sa ja ICKE.... Så Majken kommer hit va.. Så de e bara att hoppas på fint väder, om inte så har vi ett party tält i reservplan.

Jaha... Nu ska vi se om vi kan chilla lite innan läggdax, Lowa har inte varit på sitt bästa humör nu dom senaste kvällarna, lill tjejen har lite små fisar på sne va. Men de löser sej alltid!

Ååååh de e så mys o ha Thilda hemma, de e inte samma sak när hon e borta, ja e halv då hon inte e här.. När hon e här det e då vi e en HEL familj!! O sen e hon SÅ snäll mot Lowa, hon gillar verkligen sin lilla syster. Hon ska pussas o kramas o hjälpa till hela tiden. Sen skyddar hon henne om folk rör henne=) Precis som en syster ska göra.


Nej nu e det lägg dax snart... Trööööött!! Gäsp!! Haj!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ni kan ju alltid slänga in en lite kommentar=)