torsdag 19 november 2009

Lite blandade känslor!


Jaha vad har hänt? Jag har varit hemma nästan hela veckan.. Ok 2 dagar, Micke var hemma en för Thilda har haft 3 dagarsfeber, inte så kul. 41,5 hade hon ett tag. o det var inte så kul o se sitt barn halvt bort! Men det gick snabbt över o hon blev lika snabbt den vanliga vilda Thilda. Nu ser hon dock ut som en prickigkorv fullt av utslag över hela kroppen. Men det tillhör liksom 3dagarsfeber.

Annars e allt bra. Magen växer, o ingen e gladare än ja.. Jo möjligtvis micke. Har aldrig sett någon så förväntansfull människa innan. Hoppas han tycker det e lika kul när den lille kommer=) Men det tror ja, tror han bli världens bästa pappa.
Ja har verkligen tänkt på hur himla aktiv o duktig han e. Tror ärligt talat inte det finns så många killar som verkligen ställer upp till 100 % o hjälper till här hemma o me ett barn som inte ens e sitt eget. Men han finns liksom alltid där. De e väl så det ska vara men tror dock inte de e så så ofta.
så tack fina Micke, du har blivit bra uppfostrad=) <3

I morgon e det jobb igen, sen helg, då blir det mys me familjen. Hoppas på att hinna träffa mamma en svän någon av dagarna. O sen e det ju tyvärr snart söndag igen, vilket innebär lämning av ängel till sin far=( ... Har ens inte henne på julafton, ja kommer nog sitta o böla hela julafton, mamma jobbat o Thilda e hos Mathias.. Men nästa år då har jag både Thilda o bebben hos mej o förhoppningsvis mamma me om hon inte jobbar.. Så denna julen blir nog att fira med familjen löfgren, vilket jag inte alls har någonting emot, men visst e det mysigt att ha sin egen familj nära på julafton...

Nog om det nu e det duschen sen sängen!!

1 kommentar:

  1. Vad kul att ni kommer på jul, hade blivit lite ensamt om det bara varit mama, paps och jag=0 Ser fram emot nästa år då bebben ska vara med! Kram

    SvaraRadera

Ni kan ju alltid slänga in en lite kommentar=)