onsdag 17 februari 2010

Orolig!

Först i måndags ringde mamma o sa att ambulansen var på väg, för hon hade ramlat på jobbet o kunde typ inte gå. Som tur var kom hon hem några timmar senare o det visade sej att hon streckt varenda muskel typ. Men alltså inget allvarligt! Sen i dag skulle hon bara till vårdcentralen för en vanlig undersökning för hon har varit hostig o sånt ett rätt bra tag, men då skickar dom inte hem henne igen utan skickar henne me ambulans igen, med misstänkt propp i lungan... O jaha va innebär det då? Så jag gick in o tog reda på det o de var ingen rolig info, det e livshotande. Men nu e det ju så att mamma har astma oxå så hon e helt säker på att det e förkylning blandat me astma som gör det, o det hoppas verkligen ja me..

Så nu sitter jag o väntar på samtal från mamma o medans jag gör det försöker jag plocka upp pappers tussar i hela huset som sem har tuggat sönder... Fick ju vara hundvakt på köpet... O han e "lite" busig.

Thilda e i alla fall bättre o det e skönt, hon e på dagis i dag, vilket hon inte varit på 2 dagar nu. Men hon ville verkligen dit, hon blir så rastlös av att bara gå hemma.
"som mej"...

Nej vi hörs sen o hoppas på de bästa!!

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med mamma din! Tänker på er! Kram

    SvaraRadera

Ni kan ju alltid slänga in en lite kommentar=)