onsdag 3 mars 2010

Hahhaa

Kondom-svaret till Café Opera
HÄSSLEHOLM. Först uppmanade Café Opera-chefen sina stammisar att skicka begagnade vipkort till trista Hässleholm. Nu svarar nöjesproducenten Timo Witte med att skicka kondomer som fribiljetter till stockholmarna.
- De gäller som inträde på Björksäter. Samtidigt ser vi till att 08:orna inte förökar sig.
Läs också
3 mars 2010 Kent Hansson: Café Operas gäster är fisförnäma nollor 2 mars 2010 Läsarna: Tråkigt skämt Café Opera 2 mars 2010 Nöjesprofil: "Bland det dummaste jag hört" 2 mars 2010 Café Operas hån mot Hässleholm
Mer i samma ämne
2 mars 2010 Läsarna: Tråkigt skämt Café Opera 2 mars 2010 Café Operas hån mot Hässleholm 2 mars 2010 Nöjesprofil: "Bland det dummaste jag hört"

Rena rallarslagsmålet tycks ha brutit ut i snapphanebygden.
I går raljerade Café Opera-chefen Jonas Ghauri från Stockholm om att Hässleholm var Sveriges tråkigaste stad. Som plåster på såren föreslog han att alla hans stamgäster skulle skicka sina begagnade vipkort till hässleholmarna - så att de för ett ögonblick kunde drömma sig bort till en annan värld.
Dummaste man hört

Nu svarar de skånska invånarna själva med att det var det dummaste man hört.
- En del gör tydligen allt för att få uppmärksamhet. Men det behövs kanske, vad jag hört går Operastället inte längre så bra, säger Peter Ahlström, delägare till nattklubben Harrys i centrala Hässleholm.
"Ghauri är välkommen"

Där är det hög puls flera kvällar i veckan. Många av gästerna kommer utifrån.
- Den där Ghauri är välkommen hit för att bilda sig en riktig uppfattning.
På turistbyrån i Hässleholm påpekar Josefin Troedsson och Jenny Segertun att det finns jättemycket roligt att göra i staden för stockholmare och andra svenskar.
- Siesta! Den kan de komma till. Vill de se amerikanska bilar finns Power Meet. Sedan har vi Hässleholms kulturhus med utställningar, teater och bio, säger de.
Upp till var och en

20-åriga eldsjälen Simon Ward på Musikforum tycker att Hässleholm bara är tråkigt om man själv är tråkig.
- Vi försöker göra Hässleholm roligt. Se till att det händer saker. Kommunen håller mer på med festivaler och kulturhuset. Vi försöker göra ungdomskultur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ni kan ju alltid slänga in en lite kommentar=)