fredag 16 april 2010

Mystiskt!



Trötthet, som man ifos nästan glömmer eftersom man VERKLIGEN har något att göra HELA tiden. Med 2 barn går tiden mycket snabbare, man hinner typ ingenting heller.. Men vips så e kl bollibompa o sen e det läggdax för Thilda, sen TROR man att man ska "chilla" framför tv, mohahah Therese, VISST!! Då vill Lowa ha sin skrik stund. Men som tur e går det att trösta henne, vilket det inte gjorde innan.. Men efter 5-10 min så börjas de igen. Men ja e inte bitter!

I dag har jag i alla fall fått några timmars sömn känns det som i alla fall. För i dag har det bara rullat på, ja o kidsen har varit i Kristianstad o köpt nya skor till Thilda. Sen åkte vi till Hässleholm för att hitta en vårjacka till Thilda, men det sluta med att det bara blev en mössa, ett par skor till o solbrillor... Ingen Jacka för hon ville hellre ha samma som förra året, vilket iofs blir bra, för den både passar henne o e faktiskt rätt fin fortfarande.
Lowa fick ett bar mys jeans, så hon blev me nöjd;)
Ja fick nöja me me att gå upp lite till me en big mac på donkan!! FY!! Men tog i alla fall en sallad i stället för pommes.

Jaha, i kväll blir det taco Thildas önskemål... Och AMIGO!!!

Nästa helg fyller Bergström år, javisst då blir det mys me flickorna helt utan barn faktiskt.. Hur det nu ska gå. Men iom att ja inte kan amma så kan lika gärna micke mata bebis!
Ja vi får väl se hur allt går.. PUSS NI UNDERBARA

1 kommentar:

  1. Ser att fasters hjärtegull har på sig bodyn hon fick=) Kram kram

    SvaraRadera

Ni kan ju alltid slänga in en lite kommentar=)