fredag 22 maj 2009

Tillbax!

Jaha alla mina kära läsare=) Ber så hemskt mkt om ursäkt för att ni fått vänta nästan en hel vecka på ett fjuttet inlägg.. Men här allesammans kommer de=)

Vi kan ju börja me helgen, nej visst ja den har inte varit än, men jag menar torsdagen o fredagen=) Ja även onsdagen var jag ledig. Ja hur som helst, onsdagen spenderades i Båstad FAKTISKT "som Thilda säger efter allt". Tro det eller ej men jag har saknat att ha en pappa... O jag tycker det e rätt skönt att ha redat ut dom största sakerna i alla fall, dessutom sa han att han älska mig, jooo det e sant!!
Så det var en trevlig hel dag me familjen Walther. Josefin var dock inte hemma.

Torsdags morgon börja med att vi försov oss, kl 9 skulle vi köra till Karlskrona, 5 över 9 ligger vi fortfarande i sängen o den vi får försöka väcka e Thilda, saaaant!!
Sen blir det en väääldigt snabb packning o sen bär det av mot Karlskrona "Världens mysigaste stad". Väl framme möts vi upp av Maria o Daniel, kärt återseende=) Vi dra sedan till Daniels båt som Thilda kallar Koja-båt, livrädd var hon oxå. Men väl inne i båten så lugnar hon ner sej, sen bär det ut på öppet hav=) Mysigt som tusan, alla bekymmer försvinner för några sek!
Efter båtfärden o kinaresturang besök så bär det vidare till Långö. Där fick pojkarna o även Thilda leka av sej. Där möter vi upp Tomas som vi sedan sover hos. MKT TREVLIG DAG!

O så sist men inte minst fredag. Då har vi oxå hunnit me en del, först lite shopping på stan, sen blev det besök hos pappa i sommarstugan några mil bort från Karlskrona. Sen var det banne mig hemlängtan för alla... Framförallt från Thildas håll, hon ville "hem till mamma" =) Sötnöt=)

Ja o nu e det fredags mys som gäller, har karlen hemma i kväll me, sicken tur=)


Ja visst ja. Har ju fått provsvaren... O det visa sig såklart att vara cellförändringar, så det blir nya cellprov om 3 mån o ultraljud. Tydligen tar det så lång tid innan man kan kolla något=( ...
Men ja ja... Thats life.. Like it!
Men det behöver inte vara något, mamma har oxå haft det men efter 3 mån hade dom gått bort av sej själv "hoppas hoppas", men eftersom jag blött i 5 mån snart börjar man ju undra=( ...

Nej nu e det film som gäller!!

Pöss o gonatt.



ps: Bilder kommer sen!!

2 kommentarer:

  1. det kommer säkert inte vara något & om det skulle vara något så kommer du klara det med.

    härligt att du har haft det bra i veckan iaf,det förtjänar du!

    Ses vi på Siesta ?
    Kram Louise

    SvaraRadera
  2. HHEEEEeeeeeej igen haha
    fan va gött med din pappa, att det är utrett :)

    och hoppas allting blir bra med dig tillsist, blödningar ,provsvar och allt sånt.

    Du är stark å klarar fan allt
    pippifuckinlångstrump hehe ;)

    hoppas vi ses snart

    SvaraRadera

Ni kan ju alltid slänga in en lite kommentar=)